Slap-af med musik, tanker, video og blog
20Mar/130

Jeg blev lidt fortørnet over indlægget fra Rune Selsing : Distortion og civilisationens forfald

Kære Rune Selsing,

Det er ikke kun dit efternavn, men ligeså meget din tone, der får mig til at tænke på , hvorfor du mon er gået i selvsving ?

Ja, jeg forstår simpelthen ikke, at du kan blive så forstyrret i privaten på Strandvejen (jvf Krak.dk) ?

Jeg var selv gammelfaragtig sur på Distortion i år.
Noget med, at det var blevet for stort, at det ikke var ligesom i 2001, at musikken garanteret var mig fjern, og der iøvrigt blev fiflet med finansieringen (jvf Politiken.dk)

Torsdag, vovede jeg mig så ud, fra universets centrum, Vesterbro til bandebydelen, Nørrebro.
Et kvarter jeg iøvrigt også har en del forbehold omkring (jvf pressen generelt).

Og tænk sig engang!
Jeg blev forstyrret. Ikke på den måde du tilsyneladende er, men på den gode måde, hvor der blev rusket op i alle min forbehold og etnocentriske forestillinger.

Fest og glade dage, masser af skørhed, og ja, jeg så både alkohol og urin, og hash og nøgenhed, rundt omkring mig.

Men Rune, det gjorde mig glad.
Dels fordi jeg fik en ordentlig en på opleveren , og dels fordi byrummets rammer blev fyldt helt ud til bristepunktet i god energi, og ja, fest.

Fredag var det Vesterbros tur, og i min FBstatus postede jeg et billede af en øde, og regnvejrstruet Istedgade, med håbet om at gaderne ville blive indtaget , og forstyrret , for en stund.

Det skete til overflod, og endnu engang i en atmosfære , der gjorde, at vagthavende betjente på politiets alarmcentral havde kikket på hinanden ved ellevetiden, og undret sig over at der intet var at lave (jvf Lorry).

Så kære Rune, jeg vil anbefale dig til næste år, at tage alle din forbehold med ind til byen, og få dem rusket igennem, som jeg fik.
For husk, at i orkanens øje , er det faktisk mindre farligt, end på relativ afstand.

Jeg ønsker for dig, at det vil gøre dig gladere og mindre fordomsfuld.

I håbet om , at du vil svinge med os andre,
og ikke bare med dig selv (jvf 120.000 deltagere)

R M Walker

...........................................................
svar · 43 · Synes ikke godt om længere · Følg opslag · 6. juni 2012 kl. 12:18

Filed under: Rodekassen No Comments
6Feb/100

Så slap dog af – Leder i Politiken

Læste den anakronistiske udgave ved morgenbordet, og blev straks fanget af den catchy overskrift.

Det kunne ikke være formuleret bedre herfra, og det er et stort mysterie hvorfor et så glimrende initiativ, som at holde et forældremøde med et vigtigt punkt på dagsordenen, skal afstedkomme så meget ballade.

Kritikken er jo helt forudsigeligt kommet fra den del af det politiske spekter som man ville forvente. Til gengæld har Villy fået røde ører. Ikke så meget for at lufte sit socialistiske sindelag, som det er af baglandets kritik af hans åbenlyse populisme.

Min egen holdning er, at man naturligvis som skoleleder, med fingeren på pulsen, skal tage de initiativer, der kan komme alles trivsel og velbefindende bedst muligt til gode.

Hvis det indbefatter at indkalde mødrene til en snak ved et veldækket kagebord, så fint. Det kunne måske også have været etableringen af sportsaktiviteter styret af engagerede danske og muslimske fædre i fællesskab.

Læs lederen i Politiken med et klik her

PS :
Var der nogensinde tilsvarende kritiske røster fremme omkring Fædregruppens arbejde på Nørrebro ? Lugter det også lidt af muslimsk kønsdiskrimination, der bomber ligestillingen tilbage til 50erne ?

2Nov/090

Stop Gestapovolden og voldtægt

Jeg var i 2007 med til at gå den traditionsrige, men dog i deltagerantal svindende 4. maj-march på Vesterbro for at fejre Danmarks befrielse.

Det rører mig at være med til at holde historien levende og sende taknemmelig tanker tilbage i tiden, for at ære de, der med det hyperaktuelle og ofte brugte udtryk, " har ydet det største offer, man kan".

På vej ud af Enghaveparken i det fakkeloplyste optog, mødte jeg en ældre kvinde, der delte flyers ud med postens overskrift Stop Gestapovolden og voldtægt.

Jeg har scannet dem, da de er ret spændende og et sindssygt samsurium af fantasterier og forskruede tanker.

Stop Gestapovolden og voldtægt  Åbner som PDF i nyt vindue.

25Oct/090

Slap-af interview i Information 2002

Jeg ryddede lige op i en masse bunker af papir og gamle kasser, og genfandt  interviewet i slutningen af posten her.
Det blev bragt i Information, der kom forbi Slap af lejligheden i Dannebrogsgade omkring 2002.
At jeg blev overtalt til det superfjollede billede med parykken, har nok ikke ydet budskabet retfærdighed.
4Sep/090

Hey Michael Jacksonfan – Har du krisen ?

Sad i anden sammenhæng og surfede psykologer i Kbh og omegn, for ligesom at finde anvendelse for en henvisning til en gang mentalhygiejnisk udredning.

Det kan være ret så svært at indkredse nøjagtigt hvilken psykolog, der er den bedst egnede for en, når man iøvrigt ikke har nogle specielle præferencer, eller en afklaret fornemmelse af egen problemstilling. Så nytter det ligesom ikke noget med diverse psykologers faldbydning af egne evne og specialer.

Derfor ville min afsøgning også have været så meget desto lettere om jeg nu bare havde haf t kæmpenederen over Kongen af poppens evige Demerol søvn.  Se det havde været en konkret problemstilling som Eva Werrenrath-Larsen, psykolog og tidligere MJ fan kunne have hjulpet mig igennem.

Hun skriver blandt andet ;

"Som psykolog og tidligere meget stor fan af Michael Jackson vil jeg gerne tilbyde hjælp til at komme igennem denne periode. Synes du, at livet er svært og meningsløst, eller har du brug for støtte og forståelse, så er du meget velkommen til at kontakte mig."

Så hvis du endnu ikke er kommet dig over den utidige afsked med Michael Jackson, så fortvivl ej, men søg din hjælp her .

Er du en dansk Moo walker i krise ?  Hjælpen er nær.

Er du en dansk Moo walker i krise ? Hjælpen er nær.

 Ps : Hvorfor de danske fans kalder sig "Moo Walkers" fatter jeg ikke . Det lyder ret sekterisk og asiatisk på den udtalehæmmede måde. Kalder de mon så Kongen af pop for Michael Jackso ?

4Sep/090

Hold kæft manden gider ikke høre mere vrøvl.

Hold kæft manden er træt af brok og gider ikke høre mere vrøvl.

Genfandt den her blog , hvor han brokker sig over skilte med Henstillen af cykler forbudt.

En problematik vi også kender til fra vores naboejendom her på Vesterbro. Efter en facaderenovering blev bygningen behørigt forsynet med en del piktogrammer af stiliserede cykler med streg over.

Formastede man sig alligevel til at stille sin cykel på matriklen, men fritstående, og dermed uden kontakt med murværk, var man alligevel sikker på at cyklen var flyttet.

Jeg havde disskusionen med "forvalteren" af parkeringstilladelserne fra den pågældende ejendom, og påpegede det urimelige i sådan at privatisere det offentlige rum, særligt når cyklen stod frit, og altså ikke havde kontakt til facaden.

Nu er tiden gået, og folk tør godt stille deres cykler der.

Min datter sagde for nyligt med sin lysende klare barnelogik, at skiltet kun gjaldt to hjulede cykler, hvorfor vi af samme grund ikke har noget problem i at hensætte vores trehjulede Nihola .

Henstillen af cykler forbudt.

Henstillen af cykler forbudt.

4Sep/090

WordPress struktur

Er på trediedagen efter installationen, og er endnu ikke helt på det rene med strukturen i admin-delen, og hvordan siderne efterfølgende lægger sig ind .

har problemer med at få postet indhold i andre kategorier end musik, selv om jeg tilsyneladende får knyttet de andre kategorier på . Lidt irriterende.

Men , det er learning by fumbling, og forhåbentligt bliver jeg bare en mester til det inden året er omme.

Er også spændt på at læse statistik for sitet om en månedstid eller noget. Har indtil videre ikke fortalt nogen andre end Janus om Slap-af´s nye udseende.

Håber selvfølgelig på at der kommer til at være et flow af interessante indlæg, og kommentarer fra nyoprettede brugere.

Wordpress i et fantastisk lys.

Wordpress i et fantastisk lys.

3Sep/090

Brian Mikkelsen, justitsminister i Danmark.

Endnu en dag på den ubetydelige post som justitsminister i Danmark. 

Jeg er nok ikke den eneste, der bliver stødt , nej foruroliget, over at mine værste fordomme om dømmekraft og intellektuel formåen, bliver bekræftet af manden selv.

Hen imod slutningen af interviewet,  siger han blandt andet følgende ;

"...en flok autonome selvom de er mange af dem, så er de jo ikke særlig kloge. Altså det.. de har ikke opfundet særlig mange skarpe knive i... i skuffen. Og så er de heller ikke særlig stærke. De er skæve og vinde af... af fuld. De er fulde og så videre."

Kik selv med ; Brian Mikkelsen udtaler sig på baggrund af gadefest i Hyskenstræde.

Update 0909-2009
Faldt lige over René Clausen Nielsen´s blog : Follow the day in the life of a geezer . Der er mange gode vinklinger af justitsministerens udtalelser, hans stigmatiserende sprogbrug, og vel også klodsede håndtering af jura og sprog. Well , ok .. bloggen er mest fokuseret på sproget, så klodset håndtering af jura må stå for min regning. Jeg tænker selvfølgelig her på våbenlovgivningen, hvor Justitsministeren nu er ude og blande sig personligt i den ene af de to første juridiske tests af juraen, hvor hhv en aspirerende politimand i form af en lærling og en sikkerhedsvagt hver især er blevet "fanget" af politiet med hhv hobbyknive og kniv.

Det burde være de pågældende ansvarlige politikeres største mareridt at konstatere at Våbenlovgivningen faktisk virker efter hensigten . Der er jo faggrupper for hvem knive er uundværlige og nu bliver de i uheldigste fald kriminaliseret .
Det minder mig om Californien, hvor man ikke må køre rundt med tomme øl, eller spiritusflasker i bilen, fordi det jo indikerer, at man nødvendigvis må have kørt spirituskørsel på et tidspunkt, og ikke bare lige var på vej til flaskecontaineren.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Endnu en dag på jobbet ; Foråret er kommet til Gellerrupparken.
Endnu en dag på jobbet ; Foråret er kommet til Gellerrupparken.

Fra; http://skraeppebladet.dk/blad/2009-03/artikler/foraret-er-kommet/

2Sep/090

Slap-af med musik, tanker, video og blog — WordPress

Så er WordPress installeret forholdsvist smertefrit , og et grafisk tema er blevet valgt.

Herfra bliver det interessant at få styr på funktionaliteten og ikke mindst indholdsdelen.

Det er fantastisk at få så avanceret et system forærende i kraft af talløse udvikleres forkærlighed for åben adgang til informationsstrømmene.

Filed under: Rodekassen No Comments
   

En sky af tags

Kalender

May 2019
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kommentarer

Meta