Hey Michael Jacksonfan – Har du krisen ?

Sad i anden sammenhæng og surfede psykologer i Kbh og omegn, for ligesom at finde anvendelse for en henvisning til en gang mentalhygiejnisk udredning.

Det kan være ret så svært at indkredse nøjagtigt hvilken psykolog, der er den bedst egnede for en, når man iøvrigt ikke har nogle specielle præferencer, eller en afklaret fornemmelse af egen problemstilling. Så nytter det ligesom ikke noget med diverse psykologers faldbydning af egne evne og specialer.

Derfor ville min afsøgning også have været så meget desto lettere om jeg nu bare havde haf t kæmpenederen over Kongen af poppens evige Demerol søvn.  Se det havde været en konkret problemstilling som Eva Werrenrath-Larsen, psykolog og tidligere MJ fan kunne have hjulpet mig igennem.

Hun skriver blandt andet ;

“Som psykolog og tidligere meget stor fan af Michael Jackson vil jeg gerne tilbyde hjælp til at komme igennem denne periode. Synes du, at livet er svært og meningsløst, eller har du brug for støtte og forståelse, så er du meget velkommen til at kontakte mig.”

Så hvis du endnu ikke er kommet dig over den utidige afsked med Michael Jackson, så fortvivl ej, men søg din hjælp her .

Er du en dansk Moo walker i krise ?  Hjælpen er nær.

Er du en dansk Moo walker i krise ? Hjælpen er nær.

 Ps : Hvorfor de danske fans kalder sig “Moo Walkers” fatter jeg ikke . Det lyder ret sekterisk og asiatisk på den udtalehæmmede måde. Kalder de mon så Kongen af pop for Michael Jackso ?

This entry was posted in Rodekassen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *