Brian Mikkelsen, justitsminister i Danmark.

Endnu en dag på den ubetydelige post som justitsminister i Danmark. 

Jeg er nok ikke den eneste, der bliver stødt , nej foruroliget, over at mine værste fordomme om dømmekraft og intellektuel formåen, bliver bekræftet af manden selv.

Hen imod slutningen af interviewet,  siger han blandt andet følgende ;

“…en flok autonome selvom de er mange af dem, så er de jo ikke særlig kloge. Altså det.. de har ikke opfundet særlig mange skarpe knive i… i skuffen. Og så er de heller ikke særlig stærke. De er skæve og vinde af… af fuld. De er fulde og så videre.”

Kik selv med ; Brian Mikkelsen udtaler sig på baggrund af gadefest i Hyskenstræde.

Update 0909-2009
Faldt lige over René Clausen Nielsen´s blog : Follow the day in the life of a geezer . Der er mange gode vinklinger af justitsministerens udtalelser, hans stigmatiserende sprogbrug, og vel også klodsede håndtering af jura og sprog. Well , ok .. bloggen er mest fokuseret på sproget, så klodset håndtering af jura må stå for min regning. Jeg tænker selvfølgelig her på våbenlovgivningen, hvor Justitsministeren nu er ude og blande sig personligt i den ene af de to første juridiske tests af juraen, hvor hhv en aspirerende politimand i form af en lærling og en sikkerhedsvagt hver især er blevet “fanget” af politiet med hhv hobbyknive og kniv.

Det burde være de pågældende ansvarlige politikeres største mareridt at konstatere at Våbenlovgivningen faktisk virker efter hensigten . Der er jo faggrupper for hvem knive er uundværlige og nu bliver de i uheldigste fald kriminaliseret .
Det minder mig om Californien, hvor man ikke må køre rundt med tomme øl, eller spiritusflasker i bilen, fordi det jo indikerer, at man nødvendigvis må have kørt spirituskørsel på et tidspunkt, og ikke bare lige var på vej til flaskecontaineren.
——————————————————————————————————

 

 

Endnu en dag på jobbet ; Foråret er kommet til Gellerrupparken.
Endnu en dag på jobbet ; Foråret er kommet til Gellerrupparken.

Fra; http://skraeppebladet.dk/blad/2009-03/artikler/foraret-er-kommet/

This entry was posted in Rodekassen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *