Dj.Download – Needleshare

Jeg er glad for musik , og jeg er glad for plader . Det er vist ikke længere nogen hemmelighed. Et af mine top3 yndlingssites er af samme grund Discogs, hvor jeg indtil videre har smidt 1200 fra samlingen ind under min brugerprofil, og 1800 til salg.

Mit ærinde er ikke at være djævelens advokat, og jeg køber stadig vinyler steder som Fatcity , Piccadilly records, Tunes og andre

Det hænder at jeg er kommet forbi mp3 sites idet jeg ofte har hørt formatet omtalt. Jeg har også hørt det, og det er på alle måder en flad fornemmelse, som tydeliggøres jo bedre anlægget er . For de fleste unge mennesker, der alligevel afspiller via mobiltelefonen, er det vist et meget praktisk format, men jo bedre anlæg, jo større fravær af dynamik.  Man savner oven i hatten det håndgribelige ved vinylen, coverkunsten, duften og omsorgen. Det er da også med slet skjult begejstring at vi er vidner til et andet digitalt medies dødskamp, CDen , der som en anden Brutus stak knive i vinylen.

Nå, det blev til noget med digitale medier, og eksempelvis til Distortion 2009 på Enghave plads , tog jeg tid ud til at gennemtrævle nogle af de bedre butikker som Itunes , Beatport og djdownloads, der alle faldbyder friske mp3ere til gennemhør og download.  Et tidskrævende projekt. Det skal man ikke tage fejl af bare fordi det er digitalt.

Nu er tiden forbrugt på jagten efter det perfekte beat, bare blevet centraliseret til skrivebordet i bar røv , lørdag eftermiddag, eller når det nu passer ind i rutinen. Ikke mere gnubben albuer med emsige djs , der alle kæmper om den samme upfront whitelabel promo . God plads. God tid.

Idag er  der tilsyneladende meget musik, der kun udkommer  på det digitale format så sandsynligheden for at finde en basker eller to til folket på Enghave plads retfærdiggjorde den forbrugte tid, og med en pris på omkring en Euro pr nummer, glædede jeg mig i mit stille sind over al den dyre, sparede fragt på tilsvarende vinyl .

Nu hvor jeg er ved at træde ud af min web01´s barndomssko, og med famlende skridt er ved at udvikle mig til voksenblogger, er jeg imponeret over den konvergens, der er sitenes imellem. Det vil sige den måde de let og ubesværet kan hive indhold ud og ind ad hinanden. Som en ven (Ipsen) sagde på Facebook : Content is king. Jeg er enig.

De sociale netværk faldbyder løsninger, som bloggerne tager med sig . En tendens som de kommercielle websites har taget til sig og giver baghjul til bannerindtægt (Tjente nogen nogensinde noget på det ? ? ).

Et af de bedste tiltag , der passer denne blogs univers perfekt, er fra musiksitet djdownload.com, som har en rigtig blæret funktion ; Needleshare. Dejlig klinisk og garanteret Hepatitis C fri, højst med en bivirkning af Dansuenza.

Jeg har tilmeldt mig funktionen, og ovenikøbet anmodet om at blive “affiliate”, med udsigt til en førstegangsbetaling på minimum 20 Euro, når der er genereret provision af videresendte brugere, det vil sige DIG, der ender med at købe et par hundrede numre , eller to.

Men funktionaliteten kan du se her nedenunder, og den er i skrivende stund sat op til at vise mine seneste indkøb.

Man klikker bare et hvilket som helst sted i det grafiske bjerglandskab kendt som wav-formen, og så er tanken at man “needle dropper” , altså sætter pickuppen der hvor man synes nummeret skal starte.

Alternativt klikker man bare på titel.

 

Get Your Own Viral PlayerGet These Tracks


Buy & download dance music from djdownload.com

 

PS … Jeg lover at opdatere posten når, og hvis, der nogensinde drøner 20 Euro ind på min Paypalkonto.

This entry was posted in Musik, Walkerellah and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *